SinopluKoca

Rüyada leylek görmek ne anlama gelir

Leylek


Rüyada leylek yolculuk ile tabir edilir.
Aynı zamanda leylek evlenmeye, arkadaş edinmeye, nazik, sakin ve bilgin bir kimseye delalettir. Rüyada leylek kuşunu görmek misafir gelmesine, mevki sahibi bir kimseyle görüşmeye, hayırlı habere akıllı bir kadın ile evlenmeye, dindar Allah korkusu bir adam ile evlenmeye işarettir. Rüyada Leyleği kışın sürü halde görmek kışın çok sert geçeceğine, bir leylek öldürdüğünü görmek düşmanı yok etmeye, leylek tuttuğunu görmek hayırlı bir dosta, leylekle konuştuğunu görmek şaşırtıcı bir olaya ve birinden hayır görmeye işarettir. Rüyada leylek Cafer-i Sadık’a göre şu şekilde yorumlanır; kurtuluş, küçük zayıf bir bekçi, fakir bir kimse ve çiftçi bir kişi.

Rüyada leylek görmek ne anlama gelir

Rüyada Leylek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada leylek görmek pek çok şekilde tabir edilebilen rüyalar arasında yer almaktadır. Cafer-i Sâdık Hazretleri rüyada leylek görmeyi dört farklı şekilde tabir etmek mümkündür demiştir. Cafer-i Sâdık’a göre rüyada leylek;  fakir adama, bekçiye, zayıf ve küçük bir meliğe ve çiftçiye işaret etmektedir. Rüyasında leylek gören kişi rüyanın detayına göre tabirini araştırmalıdır.  Peki, rüyada leylek görmek genel olarak nasıl yorumlanır?

Rüyada Leylek Görmek Genel Olarak Nasıl Yorumlanır?

Rüyada leylek görmek genel olarak şan ve şöhrete delalet eder. Rüyasında leylek gören kişi hayatın ona getireceklerinden memnuniyet duyar ve son derece mutlu bir hayat yaşar. Rüya sahibi bu rüyayı gördükten sonra karşısına daha güzel yollar çıkacaktır. Kimi rüya tabircileri ise rüyada leylek görmeyi bereket ve bolluk olarak yorumlamaktadır.

Rüyada Leylek Öldürmek

Rüyasına leylek öldürdüğünü gören kişi hiç bilmediği bir düşman ile karşılaşacaktır. Aniden gelen düşmana işaret eden rüyada leylek öldürmek son derece büyük ve zararlı bir düşmanın varlığını gösterir.

 

Rüyada Leylek Sürüsü Görmek

 

Rüyada leylek sürüsü görmek, rüya sahibinin gurbette bir tanıdığı varsa bu tanıdıkla aralarındaki mesafenin azalacağına işaret eder. Leyleklerin toplu halde hareket etmesi ve sürü olarak görülmesi ise rüya sahibinin toplulukla hareket edeceğini gösterir. Tüm bunların yanı sıra bazı rüya tabircileri ise leyleklerin dağınık halde görülmesini rüya sahibinin başına gelecek hayırlı olaylar olarak tabir etmektedir.  Bu rüyayı gören kişi kısa süre içerisinde sevindirici haberler alır.

 

Rüyada Leylek Yuvası Görmek

 

Hamile olan bir kişinin rüyasında leylek yuvası görmesi çocuğun sağlıklı bir şekilde doğacağına delalet eder.  Bazı rüya tabircileri ise rüyada leylek görmeyi eve gelecek olan misafir olarak yorumlar. 

Leylek yavrusu görmek ise yiğit bir çocuğun dünyaya geleceğine delalet eder. Rüyada görülen leylek yavrusu uyumlu, yiğit, ortaklığa müsait kişilere işarettir. Rüyasında leylek yavrusu tuttuğunu gören kişi ise kısa zaman içerisinde hayırlı ve güzel bir çocuğa sahip olacaktır.

 

Rüyada Uçan Beyaz Leylek Görmek

Rüyada uçan leylek görmek rüya sahibinin hayatına girecek olan nazik, bilgi sahibi, iyi niyetli, hikmetli bir kişiyi işaret eder. Rüyasında uçan beyaz leylek gören kişi kısa süre içerisinde çok sevineceği ve mutlu olacağı bir haber alır. Bu rüya aynı zamanda seyahat anlamına da gelir. Rüyasında uçan beyaz leylek gören kişi beklemediği bir zamanda pek çok seyahat gerçekleştirecektir.

 

Rüyada Leylek Yumurtası Görmek

Rüyada leylek yumurtası görmek elde edilecek helal para ve yüksek kazanca işaret eder. Rüyasında leylek yumurtası gören kişinin rızkı artacak ve güzel fırsatlarla karşılaşacaktır. Bu nedenle pek çok rüya tabircisi rüyada leylek yumurtası görmenin tabirini olumlu bir şekilde gerçekleştirmektedir. Kısa bir özetle rüyada leylek görmek hayırlı rüyalar arasında yer almaktadır ve mala, mülke işaret etmektedir. Peki, rüyada leylek saldırısı görmek ne anlama gelir?

Rüyada Leylek Saldırısı Görmek

Rüyada leyleğin saldırısına uğramak ya da leylek saldırısı görmek hırsıza işaret eder. Bu rüyayı gören kişi düşmanlarına karşı son derece dikkatli olmalı ve çevresindeki kötü insanlara dikkat etmelidir.

Rüyada Beyaz Leylek Yavrusu Görmek

Rüyada beyaz leylek yavrusu görmek rüyayı gören kişinin pek çok seyahat yapacağını gösterir. Bunun yanı sıra rüya sahibi evli değilse rüyada beyaz leylek yavrusu görmesi hayırlı bir kısmete delalet eder.

Rüyada Evde Leylek Görmek

 

Rüyada evde leylek görmek rüya sahibinin  yolculuğa çıkacağına işaret eder. Evin içinde leylek görmenin bir diğer tabiri ise hayırlı yolculuktur.

 

Rüyada Başına Leylek Konması

Rüyada başına leylek konması hayırlı talih ve güzel bir eşe delalet eder. Rüyasında başına leylek konduğunu gören kişi akıllı, zeki, güzel ve terbiyeli biriyle evlenir. Bir başka rüya tabircilerine göre ise rüyada başına leylek konması ortaklığa ve hayırlı işlere delalet eder.

 

Rüyada Leylek Yakalamak

 

Rüyada leylek görmenin bir diğer şekli ise rüyada leylek yakalamak olarak bilinmektedir. Rüyasında leylek yakaladığını gören kişi yüksek kazanç elde eder ve hayırlı işler içerisinde bulunur. Nazik, bilgili, sadık ve iyi niyetli olan bir kişinin varlığına işaret eder. Rüyada leylek yakalamanın bir diğer tabisi ise seyahattir. Rüyasında leylek yakaladığını gören kişi kısa zaman içerisinde pek çok seyahate çıkar.

 

Rüyada Yaralı Leylek Görmek

Rüyada yaralı leylek görmek kıymetli insanlarla yaşanacak olan buluşmaya delalet eder. Bu buluşma bir davet şeklinde gerçekleşir ve rüya sahibi buluşmada çok mutlu olacağı bir haber alır. Rüyada yaralı görmenin bir diğer tabiri ise seyahattir. Rüyasında yaralı leylek gören kişi beklenmedik seyahatlerde mutlu anlar geçirecektir.

Rüyada Siyah Leylek Görmek

 

Rüyada siyah leylek görmek çok hayırlı haberlere delalet eder. Rüyasında siyah leylek gören kişi mevki sahibi insanlarla tanışır ve bu insanlarla ortaklık gerçekleştirir. Rüyasında siyah leylek gören kişiler için yapılan bir diğer tabir ise yüksek kazanç elde etmektir.

Rüyada Leylekle Konuşmak

 

Rüyasında leylekle konuştuğunu gören kişi çevresinin şaşıracağı ve büyük bir tepki göstereceği bir iş yapar.  Rüya sahibi bu işin sonucunda çevresinden destek ve hayır görür. Rüyasında leylekle konuştuğunu gören kişilerin rüyaları genellikle hayırlı rüyalar arasında yer alır.

Rüyada Gökyüzünde Uçan Büyük Leylek Görmek

 

Rüyada gökyüzünde uçan büyük leylek görmek, rüyayı gören kişinin çok büyük haberler alacağının işaretidir.

Rüyada Leylek Sevmek

Rüyada leylek sevmek uzun bir ömrün ve hacca gitmenin işaretidir. Bu rüya rüyayı gören kişinin iyi arkadaşlarla beraber olacağına,  çok hayırlı ortamlarda bulunacağına ve mevki sahibi olacağına delalet eder. Rüyada ölmüş leylek sevmek ise rüya sahibinin halk arasında saygın bir yere sahip olacağına işaret eder.

 

Rüyada Ölmüş Leylek Görmek

Rüyada ölmüş leylek görmek dine olan düşkünlüğe ve sabırlı insana delalet eder. Bir rivayete göre rüyasında ölmüş leylek gören kişi

Rüyada Damda Leylek Görmek

Rüyada damda leylek görmek rüya sahibinin evine gelecek olan ziyaretçilerin habercisidir.  Rüyasında damda leylek gören kişi evine gelen misafirlerle keyifli zaman geçirir. Bu rüya bazı rüya tabircilerine göreyse mutlu ailenin habercisidir. Aile içinde yaşanacak mutlu olaylara işaret eder  ve son derece hayırlı bir rüyadır.

Exit mobile version