2019-2020 Erkek Kıyafet Modası-Trendi

2019-2020 senesi erkek modası nasıl olacak? 2019-2020 erkek modası hakkında her şeye yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

2019- 2020 senesi erkek modası nasıl olacak? 2019-2020 erkek modası hakkında her şeye yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

Kadın modasına dair tüm trendler tek tek görücüye çıkarken, erkek modası için de aynı bekleyiş devam ediyordu.

Dünya moda öncülerinin her sene defileler yaparak, moda haftalarına katılarak sergilemiş oldukları yeni koleksiyonları erkek modasına yön veren trendlerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor.

2019-2020 Erkek Modası Trendleri

Örgüler ve Salaş Trikolar Başrolde! 

Sonbahar ve kış renkleri barındıran salaş örgüler erkek modasında sıklıkla göreceğimiz parçalardan birisi olak. Spor, günlük, klasik tarzlara rahat bir şekilde uyum sağlayarak ayrı bir hava katan trikolar erkek modasının en sevilenleri olarak kabul edildi.

Büyük ve Salaş Kıyafetler İle Rahat Bir Kış Mevsimi!

Görünen o ki erkekler için kış aylarının olmazsa olmazı, giyildiği zaman sanki birkaç beden büyümüş hissi veren parçalardan bahsediyoruz.

Moda öncüleri 2019-2020 senesi erkek modasını rahatlık olarak belirlemiş olabilir. Zira geçmiş moda tasarımlarındaki dar kesim pantolonlara oranla bu sene salaş ve geniş kargo pantolonlar, büyük paltolar, salaş kazaklar modanın yıldızı olacaklar.

Hepsini aynı anda giymeye kalktığınız zaman komik bir görüntü yaratabilirsiniz. Bu sebeple akıllı davranın ve bedeniniz için en uygun olanı seçin 2019-2020 modasına uyum sağmak adına en az bir adet salaş ve büyük giysi edinmeniz şart olacak.

Bomber Ceket Kışın Gözde Parçası Olacak!

Temellerini 1920’li senelerin başında atılan ve Amerikan savaş pilotları için özel olarak tasarlanan ceketlerin seneler içerisinde geçirmiş olduğu değişim ve moda da edinmiş olduğu yer sizce şaşırtıcı değil mi?

O zamanlarda dayanıklı olması ve soğuktan koruması adına deriden yapılan bomber ceketler, bugün ipek, kadife ve saten gibi narin kumaşlardan üretiliyor ve daha hafif kombinler yaratılabiliyor.

Serin kış akşamlarında en fazla yakışan bomber ceketinizi ister kanvas bir pantolon ile, isterseniz mavi jean ile kombinleyin. Her koşulda cool olacağınızdan emin olabilirsiniz.

Bomber ceketler 2019-2020 senesinde modaya giren ve herkesi saran akımlardan birisi oldu. Sezonun en sevilen parçalarından birisi olacak bomber ceketler, kış sezonunda ön planda olacak. Özel, şık, geleneksel motifler bulunduran bomber ceketler erkekler için vazgeçilmez parça olacak.

Asil Renkler ve Kadife

Kadife, kış renklerine ne kadar yakışıyor farkında mısınız? Bunun farkında olan modacılar 2019-2020 erkek modası için bu kumaşı cömert bir şekilde kullanmaktan çekinmiyor. Bordo ve yeşil tonlarının yanı sıra erkek modasının vazgeçilmez renkleri siyah, lacivert ve kahverengi…

Her biri kadifenin üzerinde daha fazla asil duruyor. Bazı zamanlarda kadife bir ceket, bazen de kadife bir pantolon giymek şıklığınızı tamamlayacaktır.